Töltsd fel képeidet/fotóidat a Crazy War Lords Clan ingyenesen használható Képfeltöltô rendszerén keresztül! Itt a lehetôség, hogy megoszd kedvenc képeidet és fotóidat barátaiddal, ismerôseiddel vagy akár kollégáiddal.

Hot Linking védelmi limit: 4,096,000 kb felhasználása a rendelkezésre álló sávszélességbôl, képenként, 1 hónap idôtartam alatt
Támogatott fájltípusok: png, jpg, jpeg, gif, bmp
A legnagyobb fájlméret: 20 MB

K&eacutep felt&oumllt&eacutese


Több kép feltöltése upload more images(Maximum 5)

Feltöltés privát képként...
B54.in technológiájú URL shortolásPornográf illetve illegális tartalmak feltöltése szigorúan tilos! A feltöltött képekért az azokat feltöltô felhasználót terheli a felelôsség.
Minden szabályokat sértô tartalom eltávolításra kerül. A szabályokat megsértô felhasználóktól megvonjuk a feltöltés jogát. A webhely tartalma 2 hetente kerül ellenôrzésre. Az üzemeltetô mindent megtesz, hogy eleget tegyen moderációs kötelezettségeinek. Bôvebb információkért kérlek olvasd el a felhasználási feltételeket tartalmazó megállapodást, amelyeket a rendszer használatba vételével te magadra kötelezô érvényûnek ismersz el.
A felhasználási feltételek ismeretének hiánya valamint meg nem értése nem mentesít azok betartása illetve az esetleges jogkövetkezmények vállalása alól.

A rendszer üzemeltetôje a Crazy War Lords Clan.

A rendszer a Crazy War Lords Clan weblaprendszerének része.